• Dissel 4, 1671 NG Medemblik, Nederland
  • +31 227 570 020

Kwaliteit

ISO 9001:2015

Veiligheid

VCA-VOL

Opdrachtgevers

Gedreven door vooruitgang in waterbouwkunde

Uw vraag is onze uitdaging. Ons professionele team zal voor u altijd de meest rendabele oplossing verzinnen. Om u te helpen overtuigen laten we enkele van onze gewaardeerde klanten aan het woord:

De plannen rondom het vispasseerbaar maken van het gemaal te Stavoren zijn aanzienlijk vereenvoudigd nadat FishFlow Innovations een gerichte en goed getimede monitoring heeft uitgevoerd naar het aanbod en passage van vissen door het gemaal en de naastgelegen schutsluis.

Pier Schaper, Wetterskip Fryslân

pps2a

Peter Paul Schollema

Waterschap Hunze en Aa’s

FishFlow Innovations heeft al verschillende projecten naar volle tevredenheid uitgevoerd bij Waterschap Hunze en Aa’s. De praktische no-nonse insteek in combinatie met een gedegen kennis van zaken heeft geresulteerd in een aantal goed functionerende vismigratievoorzieningen in ons werkgebied. Ook de komende jaren werken we graag samen verder aan innovatieve oplossingen voor een gezonde visstand.

Arjenne_bak_klein

Arjenne Bak

Bureau Waardenburg

Wij vinden het fijn om te werken met FishFlow Innovations, omdat ze sterk zijn in pragmatische en innovatieve oplossingen die in combinatie met onze ecologische expertise gegarandeerd succesvol zijn. Ze zijn zeer betrouwbaar en leveren wat ze beloven voor de prijs die is afgesproken. Kortom: een fijne betrouwbare partner om mee samen te werken.

martinvannieuwenhuyzen

Martin van Nieuwenhuyzen

Aquatic Control Engineering,  United Kingdom

We hopen nog veel meer projecten met FishFlow te mogen voltooien, onze zakelijke relatie is geweldig en de feedback van onze klanten in het Verenigd Koninkrijk is overweldigend.

stany2

Stany Vanremoortele

Herbosch-Kiere, België

Het concept is geniaal in zijn eenvoud, wat resulteert in een bedrijfszeker product. Een zeer dynamisch team dat steeds bereid is tot het verschaffen van informatie.

pier_schaper4a

Pier Schaper

Wetterskip Fryslân

Vakmanschap zit in de genen van FishFlow Innovations. Zij begrijpen het gedrag van water en vissen door een pomp als een geheel vanzelfsprekend fenomeen door goed naar de natuur en de praktijk te kijken. Voor verschillende situaties komen zij met passende oplossingen. Alleen wat nodig is wordt uitgewerkt en voorgesteld. De kracht van FishFlow zit in de eenvoud. FishFlow is een plezierige zakenpartner als je hun nuchterheid weet te waarderen.

RD_WRC

Richard Dodera

Waikato Regional Council, New Zealand

Since the very early stages of our project we were able to establish a great relationship with FishFlow Innovations that proved very beneficial for the outcome of our project. They are always willing to help and provide advice when needed. Their customer support is top notch and their pumps are even better.

Word ook klant van FishFlow Innovations

Onze passie is het bedenken en uitvoeren van klant- en locatiegerichte oplossingen. Laat ons uw zorgen uit handen nemen.

Vraag een offerte aan

Top