FishFlow Innovations heeft een cavitatievrije scheepsschroef bedacht. Door de gepatenteerde vorm van de schroef is deze fluisterstil en daardoor uiterst efficiënt. Dit resulteert in een significante reductie van uw energiekosten. Omdat de schroef niet caviteert zal hij bovendien langer meegaan. De schroef is zo ontwikkeld dat conventionele scheepsschroeven eenvoudig te vervangen zijn door deze nieuwe en stille variant.

stille-boegschroef_patent

Werking van de stille scheepsschroef

Conventionele scheepsschroeven beginnen boven een bepaald toerental te caviteren. Dit gebeurt omdat de achterkant van de schroefbladen een vacuüm creëren in het water door de roterende beweging. Dat is ook de reden dat water draaiend uit de schroef komt. De FishFlow scheepsschroef is zo gevormd dat dit probleem zich niet meer voordoet, en er dus ook een lineaire waterstroom uit de schroef komt. Deze schroef is altijd gemonteerd in een straalbuis en heeft een hoge efficiëntie.

Binnenkort verkrijgbaar. Schrijf u in op de wachtlijst.

De stille scheepsschroef is momenteel nog niet verkrijgbaar maar zal naar verwachting medio 2017 op de markt verschijnen. Heeft u interesse in deze innovatie en wilt u als een van de eerste voorlopers gebruik maken van deze buitengewoon efficiënte schroef? Stuur dan een e-mail naar info@fishflow.nl of stuur een bericht via ons contactformulier  waarin u aangeeft interesse te hebben om opgenomen te worden op onze wachtlijst.